.

Info

MINI TV – NAJGLEDANIJI DJEČJI KANAL

Od pokretanja Mini TV je postao najgledaniji dječji kanal na kablovskoj televiziji. U samo nekoliko mjeseci zaradio je titulu najgledanijeg dječjeg kanala koji se emitiraju na kablovskoj distribuciji. Najgledaniji dječji kanal najpopularniji je među djecom od 4 do 9 godina. Najmlađa i najzahtjevnija hrvatska publika prepoznala je prednosti Mini TV-a, u potpunosti sinkroniziranog kanala čiji program čine isključivo crtane serije i filmovi. Mini TV svoje emitiranje započinje svakoga jutra u 7, a završava u 19 sati. Na programu se nalaze najpopularniji svjetski naslovi kao što su Bratz, Tomica i prijatelji, Graditelj Bob, Beba Felix, Yu-Gi-Oh, Praščić Pepa, Traktor Tom i drugi.

Osim serijskih naslova Mini TV svakodnevno prikazuje i dugometražne animirane filmove, također sinkronizirane na hrvatski jezik. Mini TV, program koji za B.net priprema Nova TV, može se gledati putem B.netove kabelske mreže, te je besplatno i bez kodiranja na raspolaganju svim korisnicima B.netovih uobičajenih paketa televizijskih programa.

Najmlađa publika također u svakom trenutku omiljenu crtanu seriju, igre te ostale interaktivne sadržaje vezane uz Mini TV mogu potražiti na stranici www.mojamini.tv.
 
MINI TV –
prva hrvatska dječja televizija

Mini TV je specijalizirani TV program za djecu koji donosi cjelodnevni non stop animirani i crtani program na kabelskoj televiziji B.net. Nakon svjetskih dječjih TV programa, hrvatska najmlađa publika prvi put imat će priliku zabavljati se uz najpopularnije animirane programe na kanalu osmišljenom samo za njih.

Osim serijskog programa korisnici B. neta u programu Mini TV moći će svakodnevno uživati i u dugometražnim animiranim filmovima. Kanal se u listi kanala B.neta smjestio odmah iza Nove TV - na poziciji broj 5 i zasad je emitiran u nekodiranom obliku.

Parametri kanala :
Frekvencija: 810 MHz
Symbol Rate: 6900
Modulacija: QAM-64
Kodiranje: Zasad FTA, uskoro Conax
Kvaliteta slike i zvuka na kanalu je na vrlo visokom nivou. Rezulucija je 720x576 piksela dok se prosječni video bitrate kreće oko 5 MBita/s.