.

Tko će pogledati crtić o vili Zvončici?

Zagreb, 27.08.2010., 15:07 | mojamini.tv

Vodimo vas na magičan put posut vilinskom prašinom na kojem će se susresti ljudski i vilinski svijet u animiranom filmu 'Zvončica i veličanstveno vilinsko spašavanje'. Crtić u kina stiže 26. kolovoza i sinkroniziran je na hrvatski

Jedan od najomiljenijih likova u povijesti animiranog filma malena Zvončica raširit će svoja krila i uputiti se prema publici diljem svijeta u najnovijoj animiranoj avanturi koja u hrvatskim kinima počinje igrati 26.kolovoza.

Tko je dobio ulaznice za kino!

Mojamini.tv i Continental film daruju 5x2 kino ulaznice za crtić 'Zvončica i veličanstveno vilinsko spašavanje' u Moviplexu Donati Božić, Borisu i Steli Stanić, Ani Mariji Ban, Franu i Svenu Dilici i Grgi Karloviću.

2008. godine 'Zvončica' je otvorila vrata začaranog svijeta Vilinske doline predstavljajući publici njezine domaćice, živahne vile. Mnogo prije nego li je Petar Pan stigao na ovo magično mjesto, Zvončicine avanture iz doline vila nastavile su se u 'Zvončici i izgubljenom blagu'. U novoj avanturi 'Zvončica i veličanstveno vilinsko spašavanje' susreću se dva svijeta i to nakon što se usamljenoj djevojčici ispuni najveća želja i upozna vilu!

Godinama prije nego je upoznala Wendy i The Lost Boys, Zvončica je srela Larisu, djevojčicu koja je jako vjerovala u moć vilinske prašine i čaroban svijet vila. Tijekom vilinskog ljetnog posjeta cvjetnim livadama Engleske, dva su se vrlo različita svijeta, ljudski i vilinski, po prvi put susrela, a Zvončica je stvorila poseban odnos sa znatiželjnom djevojčicom kojoj je bio potreban prijatelj.

Dok njezine prijateljice vile kreću na veličanstveno vilinsko spašavanje, Zvončica riskira i ugrožava svoj život i budućnost čitavog vilinskog svijeta.

Prepuna uzbuđenja i protkana maštom, 'Zvončica i veličanstveno vilinsko spašavanje' predstavlja čarobnu zabavu za cijelu obitelj, a ovaj potpuno nevjerojatan novi film, uz pomoć omiljenih vilinskih prijatelja, istražuje snagu vjerovanja i prijateljstva.

Zvončica i njezine prijateljice pričaju hrvatski!

Malenoj vili Zvončici je glas posudila glumica Hana Hegedušić, a usamljenoj djevojčici Larisi Rebeka Šantek. Ostalim likovima pridružili su se Ranko Tihomirović, Anastasija Jankovska, Sven Šestak, Maja Katić, Roland Žlabur i drugi.

Redatelj glazbe je Nikša Bratoš.

Pripremite se za vilinski provod u domaćim kinima i raširite krila 26. kolovoza kada stiže Zvončica koja priča hrvatski!