.

Jelena Rozga u crtiću!

Zagreb, 19.01.2012., 16:49 | mojamini.tv

Lorax je misteriozno biće koje brani drveće od drvosječa, a radnja crtanog filma Lorax: Zaštitnik šume se odvija u plastičnom gradiću u kojem nema pravog drveća ni cvijeća

Foto: Zadovoljna.hr/Press

Jelena je svoj glas dala preslatkoj Audrey, jednoj od glavnih likova animiranog filma LORAX: Zaštitnik šume Lik Audrey u crtanom filmu The Lorax u originalu glumi Taylor Swift.

Mladi Ted (Ivan Glowatzky) želi samo jednu stvar, pronaći pravo drvo kako bi osvojio srce svoje simpatije Audrey (Jelena Rozga). Žive u plastičnom gradiću u kojem nema ni pravog drveća ni cvijeća ali srećom tu je Lorax (Vid Balog), misteriozno biće koje brani prirodu. Razvoj događaja budno prati raspjevani dostavljač mlijeka (Žak Houdek).

Animirani film Lorax oduševit će vas pričom, edukativnim sadržajem, prekrasnim bojama, scenama ali posebice likovima.

'Kad nešto jako želiš, onda će ti se to i ostvariti. Ali moraš jako željeti to, puno raditi, da bi ti se taj tvoj san ispunio', naglašava Jelena.

'Mislim da će djeca poluditi za ovim prekrasnim crtićem i da će puno toga naučiti. Cijela priča je ekološkog karaktera, te će i mnogi odrasli promijeniti svoj način života kad pogledaju crtić', dodala je. 

U hrvatskoj sinkronizaciji filma život i karakter likovima udahnuli su neki od najtalentiranijih umjetnika lijepe naše: Ivan Glowatzky, Žak Houdek, Filip Juričić, Jelena Rozga, Aleksandar Cvjetković, Pero Juričić, Nataša Dangubić.
Lorax: Zaštitnik šume u hrvatska kina dolazi 5. travnja 2012. Ne propustite!!!

Učitavam...
Embed: