.

Dobrodošli u šareni svijet crtića!

Zagreb, 10.07.2009., 18:53 | A.K.

Dobrodošli na mjesto gdje vas očekuju vaši najdraži likovi iz crtanih filmova. Samo zbog vas, klinci i klinceze okupili su se na jednom mjestu, poveli drage prijatelje i spremni su za igru. Ugodno se smjestite jer vesela avnatura počinje!

Graditelj Bob Wallpaper

Svi vi kojima roditelji govore da ste pravi mali znatiželjni klinci, ovo je pravo mjesto za vas! Tu ćete pronaći odgovore na sve što vas zanima, a u tome će vam pomoći Traktor Tom, Fifi, Graditelj Bob te Pepa i njezin mlađi brat George.

Dovoljno je da kliknete mišem na svoj omiljeni lik i ući ćete u svijet pun crtanih avantura. Očekuju vas epizode omiljenih crtića koje će vas podsjetiti na sve ono što već znate te vas naučiti još puno, puno toga.

Pepa Praščić će vam otkriti tko je njezina najbolja prijateljica i zašto se najviše voli igrati skrivača. Pokazat će vam zašto morate biti jako oprezni u blizini vremenske kapsule i otkriti vam tajni recept za palačinke. Mljac!

Miris ukusnih medenih palačinki može dolaziti samo s jednog mjesta, zar ne? Pogađate, to Fifi priprema ukusnu poslasticu, a Bocko ne može dočekati da ju isproba. Preduhitrite ga i uživajte u slasnom zalogaju u vrtu Cvjetnog društva!

Sve vas koji volite slagati i graditi očekuju Graditelj Bob i Wendy koji uvijek imaju nekog posla. Uz njih možete naučiti kako je posao zaista odlična zabava.

Traktor Tom vas poziva na svoju farmu koja izgleda poput one iz mašte, a na njoj se sva vozila smiju i pričaju, a neki čak misle da mogu i poletjeti. Morate provjeriti o čemu se to točno radi!

Svi vi koji volite male i spretne automobile jurnite u avanturu s Roaryjem. On će vam pokazati koliko brzo može stići do vas, upoznati vas s prijateljima s trkališta Srebrna dolina, no i naučiti vas da morate priznati uvijek kada pogriješite.

Za sve klinceze koje sanjaju o vilinskim moćima tu su Winx cure koje jedva čekaju da im se pridružite u isprobavanju čarolija. Ne vjerujte onima koji vam kažu da su Winxice obične djevojke, ne one su baš poput vas - jedinstvene i posebne!

Zanima vas moda i volite znati što je 'in'? E, onda će vaše najbolje prijateljice biti otkačene Bratz cure koje imaju samo jednu želju, odjenuti što bolju kombinaciju za školski ples ili rođendansku proslavu.

Provjerite i što će se dogoditi kada jedna radoznala Ninja kornjača pritisne krivi gumb na daljinskom upravljaču, tko je najbolji trener Pokemona na svijetu i kako je faraon star pet tisuća godina zarobio dječaka Yugija.

A ako vam sve to nije dovoljno brzo zavirite u čarobnu torbu Bebe Felixa i provjerite kako on izlazi na kraj s nemirnim marsovcima i jako velikim čokoladnim tortama!

Savjeti, igre i darovi!

Uz avanture omiljenih likova tu vas očekuje puno korisnih savjeta poput onoga zašto baš svaku večer prije spavanja morate prati zube i koje su to četiri važne riječi koje morate dobro znati i često ih koristiti. Otkrit ćemo vam i tajne recepte za rođendanske torte, a kada puhnete u svjećice najljepše želje poželjet će vam Fifi, Ninja kornjače ili Pokemoni!

Uživajte u crtanim avanturama i budite često s nama jer vas na ovoj adresi očekuje pregršt iznenađenja, zanimljivih informacija i cool darova.

Želite li nam nešto poručiti, predložiti ili nas upitati tu smo za vas. Napišite nam svoje male i velike želje na mojamini@novatv.hr.

A sad kliknite mišem na omiljene likove i uživajte!