.

Darujemo vam stripove s avanturama superheroja!

Zagreb, 24.01.2012., 13:21 | mojamini.tv

Puno dobrih vijesti za ljubitelje Marvelovih superheroja i stripova stiže iz Egmonta. Od 19. siječnja na svim kioscima vas očekuju dva nova stripa koji će vas odvesti na uzbudljivo putovanje u svijet superheroja

Foto: Egmont

Dva časopisa, Spider-man i Marvel Super Heroes u kojima ćete pronaći super stripove i razne zanimacije nova su super zabava koj avas čeka na kioscima.

Časopis Spider-man je već duže vrijeme poznat hrvatskim čitateljima, ali velika novost je dar u svakom broju. Očekuju vas zanimljive i zabavne stvarčice iz svijeta Spider-mana, a na vama je da bacite mrežu i zgrabite Spideyjev strelobacač.

Marvel Super Heroes je novi časopis i po prvi puta u prodaji. Svijet Marvelovih heroja je fantastičan i prepun supermoćnih zlica i dobrica. Tako možete otkriti sve tajne Thora – gromovnika s Asgarda ili upoznati Lokija, Nordijskog boga podvala. Svi superheroji na jednom mjestu – Iron Man, Hulk, Captain America, The Avengers i drugi, garantiraju vrhunsku zabavu i akciju jer oni su tu da ujedinjeni zaštite svijet.

Navalite, čekaju vas stripovi, igrice, dosjei, pitalice, super posteri i darovi!

Mojamini.tv i Egmont daruju 3 super časopisa Anti Turkalju iz Kutine, Katarini Cindori iz Brezovice i Marini Ikić iz Vukovara.

Spider-man je u prodaji od 19. siječnja, a Marvel Super Heroes od 25 siječnja!